RETOURNEREN

  • Kan ik een besteld artikel retourneren?

Ja, alle artikelen die u bestelt op onze webshop, afgeprijsd of niet, kunnen, zolang deze ongedragen zijn en alle aangehechte kaartjes/labels bevatten, worden geretourneerd. 

  • Binnen hoeveel dagen dien ik een artikel te retourneren?

Indien het bestelde artikel niet naar wens is, dient u deze binnen 14 dagen te retourneren, rond de kersttijd verlengen wij deze retourperiode.

  • Mag ik naar jullie winkel komen om een besteld artikel te ruilen/retourneren?

Zolang een artikel ongedragen is, kun je binnen 14 dagen naar onze winkel komen om een besteld artikel te ruilen of te retourneren. Rond de kersttijd verlengen wij deze periode. 

  • Ik heb een artikel retour gestuurd, binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel, storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. Indien u uw gehele bestelling aan ons retourneert en bij het plaatsen van de bestelling verzendkosten heeft betaald, storten wij dit ook terug op uw rekening. Indien u meerdere artikelen heeft besteld en slechts een gedeelte hiervan retourneert, worden deze verzendkosten niet terug gestort op uw rekening. Het bedrag dat u moet betalen om het pakket aan ons te retourneren is voor eigen rekening. Retourneren in de winkel is gratis.

  • Ik wil mijn bestelde artikel ruilen, hoe gaat dit in zijn werk?

Bestellingen van onze webshop zijn enkel om te ruilen in onze winkel. Indien u wenst het artikel terug te sturen zal na ontvangst het aankoopbedrag worden teruggestort, waarna u zelf het gewenste artikel kunt bestellen.