Neem contact met ons op

Kom shoppen in onze 1200m2 grote modewinkel! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om al onze fashion items in onze winkel te komen bekijken. Onze winkel bestaat al 65 jaar en bevindt zich op het Hobbemaplein in Den Haag, dichtbij de grootste markt van Nederland ‘de Haagse Markt’.

We zijn ooit begonnen als schoenenzaak maar de afgelopen 20 jaar zijn wij uitgegroeid naar een echte fashion shop met schoenen, kleding, tassen én accessoires van internationaal bekende merken zoals onder andere Guess, Kurt Geiger, Steve Madden, Boss, Armani EA7 en Michael Kors. Van onze beste merken hebben wij prachtige shop-in-shops met altijd de grootste en nieuwste collecties. En met onze 500+ tassen kan je ons wel dé tassen winkel van Den Haag noemen. Ben jij een echte Guess liefhebber? Dan is een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard, wij hebben namelijk de grootste Guess collectie van de hele Benelux!

Onze webshop en winkel bevinden zich onder één dak en hebben een gemeenschappelijke voorraad. Alles wat je online ziet, hebben wij op voorraad in de winkel.

Goede en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk, hierin proberen wij ons te onderscheiden van de grote webshops. Aan ons cijfer op het Kiyoh review account te zien, lukt dit goed!

Onze winkel is met het openbaar vervoer perfect bereikbaar, de halte ‘Haagse markt’ is praktisch voor onze deur. Natuurlijk kan je ook met de auto komen en parkeren in de grote parkeergarage in de Heemstraat of in de straten rondom de winkel.

Wij hebben klanten uit heel Nederland die hun bezoek aan ons combineren met een leuk dagje weg. Scheveningen, de Haagse markt en het centrum van Den Haag zijn in de buurt dus altijd iets te doen!

HERMAN SCHOENEN
Hobbemaplein 4
2526 JA Den Haag

T: 070 767 0490
E: info@hermanschoenen.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma: 9.30 – 18.00 uur
Di:   9.30 – 18.00 uur
Wo: 9.30 – 18.00 uur
Do:  9.30 – 18.00 uur
Vr:  9.30 – 18.00 uur
Za:  9.30 – 17.30 uur

BEREIKBAARHEID 
Onze winkel is met het openbaar vervoer perfect bereikbaar. Kies voor tram 6, 11 of 12 of voor bus 25. Wanneer je uitstapt bij de halte "De Haagse Markt", sta je praktisch voor onze deur. Natuurlijk kun je ook met de auto naar onze winkel komen. Houd dan rekening met betaald parkeren. Je kunt parkeren in de straten rondom onze winkel of in de parkeergarage. Navigeer hiervoor naar de Heemstraat 301.