Verzending

VOOR 16.30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS*

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.30 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al geleverd. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België. Uiteraard moet er rekening worden gehouden met vaste vrije dagen, zoals Pinksteren, Pasen en de Kerstdagen. U kunt de zending altijd volgen met de Track & Trace code in de toegestuurde e-mail.

Op afspraak bezorgd
Mocht het niet uitkomen om het pakket de dag na bestelling in ontvangst te nemen, kunt u er ook voor kiezen om het pakket op een andere dag te laten bezorgen. U kunt dit maximaal een week vooruit plannen. Natuurlijk is dit geheel kosteloos.

Avondbezorging
Bent u van maandag t/m zaterdag overdag niet aanwezig op het verzendadres? Kies dan voor onze avondbezorging. Het pakket wordt dan tussen 18.00 - 22.00 uur aangeboden op uw verzendadres. De bijkomende kosten hiervoor bedragen €1,50.

Niet bij de buren bezorgen
Indien u niet wilt dat het pakket bij de buren wordt bezorgd wanneer u niet thuis bent, kunt u dit gemakkelijk aangeven op onze webshop. Klik hiervoor op "meer bezorgtijden en ophaalpunten". Scroll helemaal naar beneden en zet een vinkje bij de optie "bij niet thuis, niet bij buren bezorgen + €0,50". De bijkomende kosten hiervoor bedragen €0,50.

Ophalen bij een PostNL punt 
Uiteraard kunt u er ook kosteloos voor kiezen om het pakket te laten bezorgen bij een PostNL punt bij u in de buurt. U kunt het pakket dan ophalen op een moment dat het u goed uitkomt. Geen stress dus!

Ophalen in de winkel
De leukste optie als u het ons vraagt; uw bestelling ophalen in onze winkel in Den Haag! U kunt uw bestelling meteen even passen en eventueel omruilen voor een andere maat. Super makkelijk dus en natuurlijk heel gezellig! Check direct even onze openingstijden, adresgegevens en bereikbaarheid.

GRATIS VERZENDING VANAF €90,-*

Al onze klanten met een verzendadres in Nederland, profiteren bij bestellingen van minimaal €90,- van een gratis verzending! Voor bestellingen met een totaalbedrag lager dan €90,- wordt €4,95 verzendkosten gerekend. Woont u in België? Dan profiteert u bij bestellingen van minimaal €200,- van een gratis verzending! Voor bestellingen met een totaalbedrag lager dan €200, wordt €6,95 verzendkosten gerekend. 

Ruilen en Retourneren

  • Kan ik een besteld artikel ruilen/retourneren?

Ja, alle artikelen die u bestelt op onze webshop, afgeprijsd of niet, kunnen, zolang deze ongedragen zijn en alle aangehechte kaartjes/labels bevatten, worden geruild of geretourneerd.

  • Binnen hoeveel dagen dien ik een artikel te ruilen/retourneren?

Indien het bestelde artikel niet naar wens is, dient u deze binnen 14 dagen te retourneren.

  • Mag ik naar jullie winkel komen om een besteld artikel te ruilen/retourneren?

Zolang een artikel ongedragen is, kun je binnen 14 dagen naar onze winkel komen om een besteld artikel te ruilen/retourneren.

  • Ik heb een artikel retour gestuurd, binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel, storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. Indien u uw gehele bestelling aan ons retourneert en bij het plaatsen van de bestelling verzendkosten heeft betaald, storten wij dit ook terug op uw rekening. Indien u meerdere artikelen heeft besteld en slechts een gedeelte hiervan retourneert, worden deze verzendkosten niet terug gestort op uw rekening. Het bedrag dat u moet betalen om het pakket aan ons te retourneren is voor eigen rekening. Retourneren in de winkel is gratis.

  • Ik wil mijn bestelde artikel ruilen, hoe gaat dit in zijn werk?

Bij uw bestelling wordt een retourformulier en een ruilformulier geleverd. Om een artikel te ruilen, dient u de instructies te volgen op het ruilformulier. De retourkosten dient u te betalen, deze kosten krijgt u terug als shoptegoed op uw account. Natuurlijk kunt u het artikel ook kosteloos in onze winkel omruilen.