Mooie outfits voor de feestdagen. Tasjes met glitters voor bij een party outfit. Mooie outfits voor de feestdagen. Tasjes met glitters voor bij een party outfit.
Zwarte glittertas van Guess met bijpassende Guess sandalen op hak.Zwarte glittertas van Guess met bijpassende Guess sandalen op hak.
Deze mooie Guess set maakt jouw outfit helemaal af! Sexy high heels met strass dat ook weer terugkomt in het mooie avondtasje.
Mooi Guess jurkje met glitters, bijpassend avondtasje en glittertop.Mooi Guess jurkje met glitters, bijpassend avondtasje en glittertop.
Dit shiny Guess jurkje is, net als de Guess top, bewerkt met Guess 4G's logo's met glimmende strass steentjes, dus perfect voor een avond uit! De top is te combineren met een mooie zwarte broek. De Guess pumps zijn bij beide outfits te matchen!
De dame links draagt een kort Guess broekje met bijpassend Guess jasje. De andere dame draagt een mooie Guess jumpsuit. Beide outfits zijn gemaakt van tweed en te combineren met mooie accessoires en tassen. De dame links draagt een kort Guess broekje met bijpassend Guess jasje. De andere dame draagt een mooie Guess jumpsuit. Beide outfits zijn gemaakt van tweed en te combineren met mooie accessoires en tassen.
Met deze chique Guess outfits gemaakt van het trendy materiaal tweed kom jij de feestdagen wel door! Noelle draagt een kort broekje dat op een rokje lijkt met bijpassend jasje. Jade draagt een chique jumpsuit.
Mooie Steve Madden sandalen op hoge hakken met een bijpassend klein glittertasje van Guess. Mooie Steve Madden sandalen op hoge hakken met een bijpassend klein glittertasje van Guess.
Zilver match bij bijna alles! Deze elegante Steve Madden pumps met enkelbandje vallen nog meer op in combinatie met het Guess glitter tasje. Beide items zijn bewerkt met strass-steentjes die bij de pumps nog meer opvallen door het doorzichtige materiaal.
Een zilver avondtasje van Guess met strass stenen met een bijpassende witte Guess top en een zilveren Guess riem.Een zilver avondtasje van Guess met strass stenen met een bijpassende witte Guess top en een zilveren Guess riem.
Beige Guess jurk met een bijpassende gouden mini avondtasje. Beige Guess jurk met een bijpassende gouden mini avondtasje.
Zwarte Guess top met zilveren diamandjes met een bijpassende Guess hak en een mooie zwarte avondtas.Zwarte Guess top met zilveren diamandjes met een bijpassende Guess hak en een mooie zwarte avondtas.
Een zwarte Guess jurk met gouden details en een bijpassende zwarte legging en blazer met een mooie Guess handtas.Een zwarte Guess jurk met gouden details en een bijpassende zwarte legging en blazer met een mooie Guess handtas.
Guess zwart-wit jurkje met een bijpassende Guess crossbodyGuess zwart-wit jurkje met een bijpassende Guess crossbody
Gouden Guess avondtas met een bijpassende glitter riem en een beige top.Gouden Guess avondtas met een bijpassende glitter riem en een beige top.
Steve Madden glitter high heels en zilveren diamanten avondtas.Steve Madden glitter high heels en zilveren diamanten avondtas.
Zwarte Guess instappers met het gouden logo en twee bijpassende Guess tassenZwarte Guess instappers met het gouden logo en twee bijpassende Guess tassen