VALENTINO VELVET – we’re in love!

Liefde op het eerste gezicht, deze Valentino Velvet tasjes zijn het bewijs dat het bestaat!😍 Eigenlijk vragen de foto’s van deze mooie tassen niet eens meer om een toelichting maar wij zullen er toch nog iets meer over vertellen zodat je zeker weet wat je vandaag nog moet doen; namelijk deze beauty’s in je winkelwagentje stoppen!

Deze Valentino schoudertassen zijn er in twee verschillende groottes en in twee verschillende kleuren. De basis van iedere variant is heerlijk zacht, zwart fluweel. Vandaar ook de naam ‘Valentino Velvet tas‘. Afhankelijk van de kleur is de flap aan de voorzijde van deze schoudertas afgewerkt met gouden of zilveren glitters. Ook het metalen embleem waarin Valentino gegraveerd is, is goud- of zilverkleurig. De schouderband is volledig gemaakt van een ketting en kan op twee manieren worden gedragen. Wanneer je deze band dubbel draagt, is het hengsel aan de korte kant. Je kunt de tas dan nonchalant langs je lichaam laten hangen. Ook kun je de schouderband enkel dragen waardoor deze extra lang is. Hierdoor kun je deze Valentino tas als crossbody dragen.

Eye-catcher Valentino Velvet schoudertas www.hermanschoenen.nlValentino Velvet bag bij Herman Schoenen Den haag

De binnenzijde van deze Valentino Velvet schoudertassen is verrassend ruim en heeft twee open vakken en een vak met ritssluiting. Deze drie vakken worden gezamenlijk afgesloten d.m.v. de flap met kliksluiting. Het allerleukste van deze Valentino tassen? Je shopt ze al vanaf €59,95! Kom dus snel langs in onze winkel of bestel jouw eye-catcher Valentino Velvet bag online op de Herman Schoenen, Kleding & Tassen Webshop!

Online Valentino tassen kopen doe je natuurlijk op de Herman Fashion Webshop Grote collectie Valentino tassen bij Herman Schoenen en Kleding in Den Haag

 

Check hier alle Valentino tassen