Valentino Velvet Bags!

Deze schatjes van Valentino waren binnen no-time uitverkocht maar goed nieuws; ze zijn weer binnen! En behalve de te gekke zilver- en goudkleurige varianten, kunnen we nu ook een bordeaux kleur aan onze collectie toevoegen. Deze kleur is echt perfect voor de aankomende feestdagen!🎄Kun jij kiezen tussen deze te gekke Valentino Velvet Bags?

Deze superleuke Valentino Velvet Bags zijn aan de bovenkant bewerkt met glitters. De onderzijde van dit tasje is gemaakt van zacht, zwart fluweel, vandaar de naam ‘Velvet’. Doordat het hengsel van kettingschakels zowel ‘enkel’ als ‘dubbel’ kan, kun je er zelf voor kiezen of je het tasje als kort of lang model draagt. De onderkant van de tas is netjes afgewerkt met goudkleurige nopjes om beschadigingen te beperken.

Online Valentino tassen bestellen www.hermanschoenen.nl  Valentino Velvet Bordeaux online shoppen www.hermanschoenen.nl   Valentino Velvet Bags bij Herman Schoenen en Kleding in Den Haag

De binnenzijde van deze Valentino Velvet Bags heeft twee open vakken en een vak met ritssluiting. Tevens zit er aan de zijkant nog een klein vakje met ritssluiting. Verrassend veel opbergruimte in dit kleine tasje dus! Deze drie vakken worden gezamenlijk afgesloten d.m.v. de flap met kliksluiting. Het allerleukste van deze Valentino schoudertassen? Je shopt ze al voor €59,95! Kom dus snel langs in onze winkel of bestel jouw eye-catcher Valentino Velvet bag online op de Herman Schoenen, Kleding & Tassen Webshop!

Check hier alle Valentino tassen