Valentino Tassen Restock!

Onze Valentino tassen vliegen echt de deur uit! En als we kijken naar de bestsellers als de CURRYS CROSSBODY en de DIVINA snappen we helemaal waarom! 😍 Valentino staat dan ook bekend om trendy clutches, handtassen en leuke schoudertasjes die met aandacht voor detail zijn gemaakt en dat allemaal voor een leuk prijsje! Omdat we iedereen graag gelukkig willen maken met een (of twee!) nieuwe Valentino tassen, doen we altijd ons uiterste best voor jullie om onze voorraden weer aan te vullen. Bij deze een berichtje om jullie te laten weten dat veel van jullie favoriete Valentino tassen weer available zijn. So… time for some shopping, ladies! 👏

valentino_schoudertas_groen_currys_crossbody_vbs2bk04_117617-43_1

Valentino CURRYS CROSSBODY

valentino_tassen_schoudertas_groen_currys_crossbody_vbs2bk04_117617

Deze prachtige Gucci green Valentino schoudertas is afgewerkt met een goudkleurig Valentino logo en een goudkleurig hangertje in de vorm van een slotje. Op dit slotje staan een V en een Valentino merkje. Aan de zijkant van de tas hangt zit ook een hanger bevestigd, met hieraan een leuk, goudkleurig sleuteltje. De tas wordt gesloten met een ritssluiting en heeft aan de binnenkant een extra vakje met ritssluiting.
Deze darling crossbody tas is verkrijgbaar in het groen en in het wit en shop je voor €74,95!

Valentino DIVINA

valentino_tassen_avondtasje_rood_divina_rosso_vbs1r403g_116937-60 valentino_tassen_divina_vbs1r403g_116937_2

Dit te gekke Valentino tasje is een absolute bestseller in elke kleur! De tas heeft een grote, zilverkleurige letter V op de voorkant, waar een hangertje met zilverkleurige kettinkjes aan hangt. Op deze hanger is een merkje zichtbaar. De schouderband bestaat uit kettingschakels, wat het tasje een chique look geeft. Als je deze schouderband loskoppelt, maak je van dit schoudertasje een leuke clutch! Aan de binnenkant heeft de Valentino tas heeft een open vak met hierin een klein vakje met ritssluiting.
Deze leuke Valentino damestas shop je in het zwart, in het goud, in het zilver en in het rood voor €59,95!
Ben je benieuwd geworden naar de rest van onze collectie Valentino tassen? Neem dan snel hier een kijkje voor alle Valentino damestassen!