Valentino Handbags: Masha special!

We hebben weer HEEL veel nieuwe Valentino tassen binnen en dat kan maar één ding betekenen; it’s time to shop! Om je alvast kennis te laten maken met een deel van onze nieuwe collectie, presenteren wij je graag de Valentino Handbags Masha lijn!

 

Het leuke van deze Valentino Handbags Masha tassen is dat ze op twee manieren kunnen worden gedragen. Er is namelijk geen duidelijke voor- of achterkant. Voor een opvallende, stoere look kies je voor de zijde waar in grote, witte letters VALENTINO op is gedrukt. Wil je een meer classy uitstraling? Dan draai je de tas gewoon om! Deze zijde is namelijk bewerkt met een bescheiden, goudkleurig Valentino logo.

Superfijn aan deze Valentino Masha tassen is dat ze allemaal goed zijn af te sluiten. Jouw spullen zijn in deze Valentino tas dus veilig opgeborgen! Iedere tas heeft namelijk een ritssluiting, alleen de crossbody wordt afgesloten d.m.v. een flap met klik-sluiting. Natuurlijk zit er aan de binnenkant van deze tas nog wel een extra vakje met ritssluiting. Je shopt deze Valentino tassen al vanaf €99,95. 

Ben jij benieuwd naar de rest van onze nieuwe collectie Valentino tassen en accessoires? Klik dan snel even op één van de links hieronder. Onze Valentino collectie bestaat inmiddels uit meer dan 175 verschillende items, wij durven je dan ook te beloven dat de perfecte tas er voor jou gegarandeerd tussen zit! Extra leuk: veel Valentino tassen hebben ook een bijpassende Valentino portemonnee of een matchende riem! Ga dus helemaal los in onze online Valentino store of kom naar onze winkel in Den Haag; HET Valentino verkooppunt van Zuid-Holland! Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van alle Valentino nieuwtjes? Like dan onze Facebookpagina of volg ons op Instagram!

Check hier alle Valentino tassen
Check ook de bijpassende Valentino portemonnees
Shop ook een leuke Valentino riem