Giorgio Armani begon zijn imposante loopbaan in 1960 en begon zijn eerste eigen bedrijf in 1970. In 2001 noemde Forbes-magazine Giorgio Armani de meest succesvolle Italiaanse ontwerper. Inmiddels is Armani, met als logo de gestileerde adelaar, een wereld beroemd merk en behoren onder andere Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani EA7 en Armani Jeans tot het Armani imperium. Bij Herman Schoenen in Den Haag zie je altijd de nieuwste Armani Jeans tassen!

 

Armani Jeans tassen
Armani Jeans is de jonge, hippe lijn van Armani, nog steeds Armani chique, maar super trendy en veel aantrekkelijker geprijsd dan bijvoorbeeld Emporio Armani. In iedere collectie van Armani Jeans zien we uiteraard weer verschillende uitvoeringen van de bestseller Armani laktassen. Nieuw in de Armani Jeans dames tassen collectie zijn de mat zwarte Armani Jeans tassen. Armani heeft zich door deze trend (mat in plaats van lak), die je bijvoorbeeld ook in de autobranche terug ziet, laten inspireren en deze te gekke nieuwe Armani Jeans tassen gemaakt.

 

Armani Jeans tassen online shoppen
Wil jij Armani Jeans tassen online bestellen? Dat doe je op de Herman Webshop! Bestel jij op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je het pakket vaak de volgende dag al in huis! Natuurlijk kan je ook alle Armani tassen kopen bij Herman Schoenen in Den Haag, daar zie je één van de grootste collecties Armani Jeans tassen!

 

Bestel Armani Jeans tassen online!

HERMAN-HOME-SITE4-1