Solliciteer nu!

Part-time verkoopster/commercieel medewerker/model

Die lange titel moeten we waarschijnlijk even uitleggen ๐Ÿ™‚ Ga jij nog naar school en zoek jij een hele leuke en afwisselende part-time job? Ben jij gek op mode, kan je hier enthousiast over praten, vind je het leuk om klanten goed te helpen en trendy merken te verkopen? Dan is dit misschien wel dรฉ job voor jou! En misschien doe jij nu wel minimaal MBO niveau 4 of HAVO? Dan kan je naast dat verkopen ook nog helpen bij onze webshop! Denk dan aan klanten communicatie (mail en telefoon), verwerken van bestellingen, misschien wel photoshoppen en meewerken aan onze social media kanalen. En als je jouw job dan nog niet multi-functioneel genoeg vindt.. Dan trek je misschien wel de stoute schoenen aan en wil je misschien wel als รฉรฉn van onze modellen op de foto voor onze druk bezochte webshop!

Full-timeย  verkoopster/commercieel medewerker/model

Geen lange uitleg bij deze, want deze is soortgelijk aan de vacature hierboven. Dus kom jij net van school of zoek jij een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

Ben jij enthousiast? Laat het ons weten!ย Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@hermanschoenen.nl t.a.v. Susanne/Marianne.