Van dit over de hele wereld bekende kwalitatieve top merk verkopen wij schoenen, accessoires, horloges en kleding. Herman verkoopt alle vier de heren lijnen van Hugo Boss;

 

Boss Black is de eerste lijn van Hugo Boss. Boss Black staat voor moderne elegantie. Alleen de beste materialen worden gebruikt en de modellen zijn tijdloos, makkelijk te combineren en toch modern. Van Boss Black verkopen wij de schoenen, accessoires en de horloges.

Boss Green staat voor ‘premium sportswear’. De collectie combineert mode, lifestyle en golf-invloeden en bestaat uit uitgesproken kleding, schoenen en accessoires in sterke kleuren.

Boss Orange is de ‘casual’ lijn van Hugo Boss. Deze collectie is geïnspireerd door stadsinvloeden en staat voor mode, comfort en gemak. Veel schoenen kunnen zowel sportief als netjes gedragen worden. Van Boss Orange verkoopt Herman de schoenen, accessoires en horloges.

Hugo is de progressieve trendy lijn van Hugo Boss. De nieuwste innovatieve modellen worden onder deze lijn gemaakt. Van Hugo verkopen wij de schoenen en de accessoires.

 

Bestel Hugo Boss schoenen online!

HERMAN-HOME-SITE4-1

HUGO BOSS HERENSCHOENEN

 

HUGO BOSS DAMESSCHOENEN