In onze 1200m2 fashion shop in Den Haag zie je één van de grootste collecties Armani Jeans herenschoenen en Armani Jeans damesschoenen. Voor mannen zijn er dit seizoen een heleboel trendy Italiaanse Armani runner sneakers, stoere Armani sneakers op wat dikkere zolen en natuurlijk weer de bestseller basic Armani schoenen met het AJ logo op de zijkant. Voor dames zijn er de bekende Armani lak sneakers en verschillende stoere hoge Armani sneakers. Bij de Armani dames sneakers zijn vaak bijpassende Armani tassen. Alle nieuwe Armani schoenen zie je natuurlijk ook op de Herman Schoenen webshop, dé Armani online shop. Je bestelt de schoenen snel en eenvoudig uit jouw luie stoel en krijgt ze in een mooie Herman doos thuis geleverd.

 

Bestel Armani Jeans herenschoenen online!

Bestel Armani Jeans damesschoenen online!

HERMAN-HOME-SITE4-1

ARMANI JEANS HERENSCHOENEN

Armani Jeans herenschoenen
Dat Armani Jeans de jonge trendy lijn van Armani is zien we zeker terug in de nieuwe mannen collectie. Eye catchers zijn de nieuwe Armani sneakers op ‘Nike-achtige’ zolen. Deze hippe Armani gympen zijn gemaakt van vernieuwende materialen, hebben het herkenbare AJ logo op de zijkant en zijn er in zwart/groen, donker blauw/bordeaux en in een hele zwarte uitvoering. Er zijn veel soorten nieuwe runner sneakers en stoere lage Armani sneakers op wat zwaardere zolen, maar de absolute bestseller Armani schoenen blijven toch de ‘plain’ sneakers met als enige detail het AJ logo op de zijkant. Deze Armani schoenen zie je in bijna elke Armani collectie, zijn er in zwart, donker blauw en wit en kosten €139,95.

 

ARMANI JEANS DAMESSCHOENEN

 

Armani Jeans damesschoenen
Armani Jeans is de jonge en trendy lijn van Armani, de schoenen zijn vaak iets lager in prijs dan schoenen van andere Armani lijnen. Dit seizoen zien we bij de Armani Jeans damesschoenen wederom de bestseller lage Armani lak sneakers met het AJ logo en het kleine strass steentje, in chique Italiaanse kleuren zwart en trendy donker blauw. Deze Armani Jeans schoenen zijn vaak perfect te combineren met de bekende AJ laktassen. Nieuw in deze wintercollectie zijn de hoge Armani sneakers. Er is een stoere zwart/beige/rode Armani sneaker en een eye catcher combi zwart leopard print sneaker. Bij deze laatste hoge sneaker zijn er perfect bijpassende damestassen.

 

Giorgio Armani begon zijn imposante loopbaan in 1960 en begon zijn eerste eigen bedrijf in 1970. In 2001 noemde Forbes-magazine Giorgio Armani de meest succesvolle Italiaanse ontwerper. Inmiddels is Armani, met als logo de gestileerde adelaar, een wereld beroemd merk en behoren onder andere Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani EA7 en Armani Jeans tot het Armani imperium. Bij Herman Schoenen in Den Haag zie je een grote collectie Armani Jeans schoenen voor dames en heren!