Guess Tassen TERRA BACKPACK LG643231 VT643231 LY643232

Deze te gekke Guess TERRA BACKPACK rugzakken van de Guess wintercollectie 2017/2018 zijn jouw nieuwe favoriete fashion accessory! Het spreekwoord wie mooi wil zijn, moet pijn lijden gooien we snel ergens in een donker hoekje. Met deze tassen zie je er namelijk flawless uit én verdeel je het gewicht van al je spulletjes (lees: make-up) goed over beide schouders. Geen quasimodo rug voor jou dus, als je later 80 bent! 👳‍♀️ Van de Guess TERRA BACKPACK serie hebben we vier modellen aan onze Guess tassen collectie toe kunnen voegen. Lees snel verder om een kijkje te nemen!

Drie van de vier Guess TERRA BACKPACK rugtasjes worden gekenmerkt door het gave Guess logo motief. Van deze backpacks hebben we twee zwarte modellen in verschillende formaten en een wit model. Deze backpacks sluiten middels een flap met magnetische knoopsluiting. Deze flap geeft toegang tot het hoofdvak, met aan de binnenkant een ritsvakje en een paar steekvakjes voor bijvoorbeeld je meest gebruikte pasjes en je mobiel. Behalve dat deze flap het hoofdvak afsluit, biedt het ook nog extra opbergruimte! De flap zelf is namelijk ook een ritsvak, die met twee ritslopers geopend en gesloten kan worden. In de zijkanten van de tassen zitten ook nog eens ritsvakken. Meer dan genoeg ruimte dus om je spullen netjes en georganiseerd in op te kunnen bergen!

Het vierde rugtasje heeft geen Guess logo printje, maar is op de flap wel afgewerkt met stoere, goudkleurige studs. Dit tasje heeft verder dezelfde hoeveelheid vakjes als de andere tasjes.

Ben jij nu helemaal in love met deze Guess rugzakken? Je shopt de grotere zwarte Guess rugzak voor €140,- en de andere drie voor €130,-! Dit kan in de Guess shop-in-shop van de Herman Fashion shop in Den Haag of gemakkelijk online in de Herman Webshop!

Wil je ook de andere Guess tassen van de wintercollectie 2017/2018 zien? Check dan hier snel alle Guess damestassen!