Nieuwe Guess sneakers binnen!

OHYEAH, er zijn weer heel veel nieuwe Guess damesschoenen binnen! Niet alleen stoere Guess booties en laarzen op hak maar ook heel veel nieuwe Guess sneakers! Lage sneakers, hoge sneakers, sneakers met sleezool, alles zit in deze nieuwe Guess collectie. En extra leuk; vrijwel alle nieuwe Guess schoenen zijn te combineren met een bijpassende Guess tas.

Deze te gekke Guess Banq Active Lady sneakers zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Je herkent direct dat deze sneakers van de nieuwe collectie zijn doordat ze zijn bewerkt met de nieuwe, gedrukte Guess logo print. Door de afwerking met gun metal accenten, hebben deze nieuwe Guess sneakers een stoere uitstraling. Je shopt deze Guess schoenen voor €115,-.

Voor een grote collectie nieuwe Guess schoenen kom je natuurlijk naar Herman Schoenen in Den HaagOnline nieuwe Guess sneakers bestellen www.hermanschoenen.nlHerman Den Haag levert alle Guess damesschoenen in heel Nederland en België

Behalve de zwarte variant, is er ook een witte variant van deze nieuwe Guess sneakers. Doordat deze Guess damesschoenen zijn bewerkt met goudkleurige details, hebben de schoenen een chique uitstraling. Hoe leuk is het om deze Guess schoenen te combineren met de bijpassende Guess heuptas? Op deze manier ben jij helemaal festival ready!

Shop jouw nieuwe Guess sneakers online www.hermanschoenen.nl/guess Herman Den Haag is DE Guess store van Zuid-Holland Witte Guess sneakers met goudkleurige details online shoppen www.hermanschoenen.nl

Check hier alle Guess schoenen