Nieuw: Guess Running Sneakers!

Nieuw, nieuw, nieuw. Wij hebben nieuwe Guess running sneakers binnen gekregen. Zowel sportief als casual te dragen, en ze maken jouw zomeroutfit helemaal af! Dit wil jij toch ook? Neem een kijkje in de webshop om te kijken of jouw maat er nog is, want voor je het weet is jouw nieuwe favoriete sneaker uitverkocht!

Deze witte Guess running sneaker met Guess patroon gaat de zomer veroveren. Je kunt ze sportief dragen onder je fashionable outfit op zondag, maar je kunt ze ook perfect dragen onder je werkoutfit of je festival-outfit. De guess running sneaker zit zo lekker dat je ze nooit meer uit wil trekken. De witte kleur, met Guess print en gouden ketting maken dit de ultieme zomersneaker voor 2019! De schoen heeft een perfecte combinatie van een matte witte effen kleur, bruine en beige kleuren in een print vorm en glimmende gouden accenten.

 

Guess Running SneakersGuess Running sneaker

Matching your outfit

Ben je nog niet overtuigd dat dit jouw zomeroutfit afmaakt? Wij zelf houden heel erg van schoenen met accessoires op elkaar aanpassen. Het is een lekker zomerse dag, je trekt je Guess running sneakers aan, maar dan kom je er achter dat je geen matchende tas hebt. Je outfit klopt helemaal, mist alleen de finishing touch. Bij deze super toffe Guess running sneakers heb je ook een matching tas, een Guess Carys Mini Bag. Deze tas heeft hetzelfde printje als in de schoenen voorkomt. Dit zorgt ervoor dat jouw outfit helemaal af is en je klaar bent om fashionable de zomer door te komen!

Guess Carys mini bag in combinatie met Guess running sneaker Guess carys mini bag in combinatie met Guess running sneaker

 

Deze super toffe zomer Guess running sneaker, Mian3, kun je vinden bij ons in de webshop. Ook de Guess Carys Mini Bag kun je vinden in de webshop. Maar natuurlijk kan je ook voor onze andere toffe guess schoenen en tassen kun je terecht bij ons in de webshop!

Check al onze Guess schoenen
Check al onze Guess tassen