New @ Herman; Havaianas! (Like, Share & Win!)

Je kent ze waarschijnlijk wel, de Havaianas teenslippers, waarvan bijna iedereen vindt dat ze zo lekker lopen. Die Havaianas slippers kun je nu ook bij ons in Den Haag en online in onze webshop kopen! De Havaianas Crystal Poem teenslippers zijn er in rosé en zwart en hebben een kristallen ‘bloem’ op de voorkant. Eén van onze favorieten zijn de Havaianas Glamour SW slippers. Deze Havaianas teenslippers zijn helemaal ‘plain’ en hebben een mooi Crystalized Swarovski Elements steentje op het bandje. Deze teenslippers zijn er in 4 verschillende zomerkleuren en kosten €34,95. Kom naar Herman Schoenen in Den Haag om de hele Havaianas zomercollectie 2015 te zien of bestel Havaianas slippers online in de Herman Webshop!

Deel jij ons bericht op Facebook en like jij onze pagina? Dan maak jij kans om zo’n paar te gekke Havaianas slippers (naar keuze!) te winnen! Maandag 20-4 maken we 3 winnaars van 1 van onze Facebook accounts bekend!

Check hier alle Havaianas slippers

Mooie Havaianas slippers met strass stenen op het bandje

Online Havaianas damesschoenen kopen doe je op de Herman Schoenen en Kleding Webshop www.hermanschoenen.nl

Te gekke Havaianas teenslippers online bestellen op de Herman Webshop www.hermanschoenen.nlHerman Schoenen en Kleding Den haag verkoopt een grote collectie Havaianas teenslippersVoor trendy Havaianas slippers kom je naar Herman Den Haag of bestel je online op de Herman Webshop