Nieuwe trendy, neon Michael Kors sneakers!

Happiness is only a pair of shoes away girls! Wat vinden jullie van deze te gekke Neon Michael Kors sneakers? Awesome right?! Deze trendy sneakers zijn de toppers van de nieuwe wintercollectie.

De eerste sneaker is de wel bekende Allie Trainer, die al enkele jaren in verschillende kleuren en printjes voorbij is gekomen. Deze sportieve sneakers, bewerkt met logoprint en zwarte textielvlakken zijn afgewerkt met zilverkleurige details.

 

De tweede sneaker is de Billie Trainer. Deze trendy, neon Michael Kors sneaker is een echte eye-catcher door de fluor roze accenten. Deze te gekke kleur is terug te zien in de veters, de zool, de hiel en de volledige binnenkant! De damesschoenen zijn bedrukt met kleine ‘MK’ logo’s over de neus, tong en de zijkanten van de sneakers.

 

Als derde foto zien jullie de Cosmo Slip On. Deze mooie instapsneakers hebben een verhoogde zool van 5cm. Deze neon Michael Kors sneakers zien er niet alleen heel comfortabel uit, zo lopen ze ook!

 

De laatste sneaker is de Irving Stripe Lace Up. Deze trendy, neon Michael Kors sneakers zijn afgewerkt met luipaard details met echte haartjes. Deze leuke, lage sneakers beschikken over het Michael Kors logo op zowel de hiel, de zool en als label aan de veters.

 

Deze geweldige Michael Kors sneakers zijn te combineren met leuke bijpassende Michael Kors tassen die terug te zien zijn op onze webshop. Volg je ons al op onze Facebook en Instagram pagina? Hier zie je alle nieuwe Michael Kors items als een van de eerste!