Guess horloges campagne december 2013

Heb jij de nieuwe Guess campagne al gespot op tv? Vorige week zaterdag was deze voor het eerst te zien tijdens de European Music Awards op MTV. Twee weken lang zullen deze drie Guess bestseller watches volop in de spotlights staan met reclamemasten langs de meest druk bereden snelwegen in de Randstad, Facebook advertising en commercialspots op televisie. Wil jij er zeker van zijn dat jij jouw Guess horloge in huis hebt voor de feestdagen? Kom dan snel naar Herman Schoenen in Den Haag of koop jouw trendy Guess horloge online op de Herman Schoenen & Kleding Webshop!

Guess W0235L3 €229,95

Dit trendy Guess horloge is geheel rosékleurig met een rosékleurige wijzerplaat en rosékleurige wijzers. Op de wijzerplaat zie je nog drie extra klokjes voor de datumaanduiding, de dagaanduiding en ‘am/pm-aanduiding’. De horlogeband is geheel van staal.

W0235L3 shop online

 

Guess W0247G3 €199,95

Dit blauwe Guess herenhorloge, afgewerkt met rosékleurige accenten is ideaal te combineren bij elke spijkerbroek. Doordat dit Guess horloge een kunststof band heeft, hoeft dit horloge niet op maat gemaakt te worden en kun je hem dus gemakkelijk online kopen!

w0247g3 shop online

 

Guess W0111L3 €219,95

Echte eye-catcher is dit chique, rosé Guess horloge met strass stenen rondom en op de wijzerplaat. De wijzerplaat is afgewerkt met Romeinse cijfers en drie extra klokjes die o.a. de datum en de dag aangeven.

W0111L3 Shop online