Guess Allegra Reversible Jacket

Het zonnetje is weer verdwenen en voorlopig ziet het er niet naar uit het snel zal opklaren… Enerzijds jammer maar anderzijds het beste excuus om jouw nieuwe winterjas te scoren! Als we je alvast een kleine tip mogen geven; wees er snel bij want de vorige Guess jas was binnen no-time uitverkocht. En één ding weten wij zeker, deze te gekke, 2 in 1 Guess Allegra Reversible Jacket wil jij aan jouw nieuwe wintercollectie kunnen toevoegen!

Reversible… Waarschijnlijk zegt het je inmiddels wel wat!
Alle Guess “reversible” items kunnen op twee manieren worden gedragen. Eerder zagen wij dit al bij diverse Guess tassen en nu dus ook bij deze te gekke Guess Allegra Reversible Jacket. Lees verder om te zien op welke twee manieren jij deze Guess jas kunt dragen!

Optie 1 is de stoere variant. Hier zie je een donkerblauwe jas, afgewerkt met gestikte naden en leather look accenten op de voorzijde en op de onderkant. De jas heeft een schuine, goudkleurige ritssluiting en wordt geleverd met een Guess sleutelhanger met donsbolletje. Deze Guess hanger geeft de jas een speelse touch maar kan uiteraard ook gemakkelijk van de jas worden verwijderd voor een meer casual uitstraling. Aan de bovenzijde zit een klein, fake fur bontkraagje. Indien je de jas op deze manier draagt, is de binnenzijde gemaakt van super zacht, fake fur bont!

Dan heb je ook nog optie 2, de chique variant. Deze zwarte Guess winterjas is dus de binnenzijde van optie 1. De jas is volledig gemaakt van fake fur, heeft twee zakken op de voorzijde met ritssluiting en wordt tevens gesloten d.m.v. een goudkleurige, schuine ritssluiting. Aan de bovenzijde zit een klein bontkraagje waardoor wij met zekerheid durven te zeggen; met deze Guess jas kom jij warm én comfy de winter door!

Guess Allegra Reversible Jacket bij Herman Schoenen en Kleding in Den Haag Online Guess winterjassen bestellen www.hermanschoenen.nl

Check hier alle Guess kleding