DKNY SCHOENEN

Donna Karan New York. New York City, Manhattan, trendwatching en shop till you drop! En al dat shoppen, spotten en slenteren door DE fashion stad doen ze in New York gewoon op een paar comfortabele maar super trendy DKNY schoenen. Bij Herman Schoenen in Den Haag zie je nu de nieuwe wintercollectie DKNY schoenen.

DKNY schoenen wintercollectie 2013
DE bestsellers en internationaal bekende DKNY schoenen zijn natuurlijk de DKNY Blair sneakers. Dit seizoen is de Blair Logo Jacquard sneaker er uiteraard weer in zwart en beige, maar er zijn ook trendy nieuwe uitvoeringen van deze bekende DKNY schoenen. De Blair Nylon Quilted Logo sneaker is een super hippe lage DKNY schoen met een lak neus en de letters DKNY doorgestikt op de schoen, deze DKNY gympen zijn er in zwart en ivory (off white). De DKNY Bronwyn sneaker is er in mirror metallic dark gold, maar absolute eye catchers in deze collectie zijn de zwarte DKNY schoenen met de trendy zwarte ‘stunning jewels’ er op.

DKNY-dames-schoenen-beige-23990717-107617

 

De nieuwe DKNY sneaker Jennie
De allernieuwste DKNY schoen, en misschien wel de opvolger van de bestseller Blair, is de super trendy DKNY Jennie sneaker. Schoenen op ‘runner’ zolen zijn helemaal in en Donna Karan heeft daarom een te gekke runner sneaker gemaakt. Deze DKNY schoenen zijn er in zwart en beige logo en kosten €104,95. De Jennie schoen zal je voorlopig in elke nieuwe collectie terug zien, steeds in nieuwe trendy kleuren.

DKNY-trendy-dames-sneakers-beige-Jennie-23431929-108764

 

 

Nieuwe korte en lange DKNY laarzen.
De DKNY Nisa laars is de verbeterde versie van de bestseller DKNY logo laars. Dit seizoen heeft de laars een betere pasvorm, een lange rits en een stukje elastiek aan de bovenkant. Deze DKNY laarzen zien er niet alleen heel leuk uit, ze lopen ook comfortabel en ze zijn heerlijk warm. Deze DKNY laarzen zijn namelijk o.a. gemaakt van een ‘Thinsulate Insulation’ materiaal. Dit materiaal is dun, sterk én licht van gewicht en zorgt er voor dat de laarzen jouw lichaamswarmte op een comfortabele manier vasthouden. Deze stoere DKNY boots kosten €129,95. In de DKNY wintercollectie zie je behalve een korte uitvoering van de logo laars nog meer korte en lange DKNY laarzen, vooral op hippe ‘biker boot-achtige’ zolen.

DKNY-lange-dames-laarzen-met-logo-print

DKNY schoenen online bestellen.

Voor één van de grootste collecties DKNY schoenen kom je naar Herman Schoenen in Den Haag. Je kan de DKNY schoenen ook online bestellen in de Herman Schoenen Webshop. Je krijgt ze dan snel in een mooie Herman doos thuisbezorgd.

Klik hier en koop DKNY schoenen online