Maak kans op een Bullboxer Festival pakket!

Bullboxer schoenen kopen wordt op deze manier wel erg leuk! Wanneer je één van de te gekke Bullboxer Festival Shoes koopt, maak je vanaf nu t/m 30 juli 2017 kans om een festival pakket te winnen! In dit te gekke pakket zitten twee toegangstickets voor een festival naar keuze en zakgeld om daar te besteden. Om het helemaal compleet te maken, zitten er ook nog een aantal leuke Bullboxer goodies bij.

Bullboxer Schoenen Festival Campagne

Hoe maak je kans op deze awesome prijs bij aankoop van een paar Bullboxer schoenen?

1. Koop jouw favoriete Bullboxer Festival Boots in onze winkel op het Hobbemaplein in Den Haag of bestel ze online in onze webshop
2. Vul de unieke code op de flyer die je bij de aankoop van je Bullboxer schoenen hebt ontvangen in op www.bullboxer.com/festival

Tot en met 30 juli 2017 kun je deelnemen aan deze leuke actie. Daarna zal op 31 juli 2017 zal de winnares bekend worden gemaakt door Bullboxer.

 

 Herman Den haag levert alle Bullboxer damesschoenen in heel Nederland en België

Ben jij op zoek naar mooie Bullboxer boots? Shop online op www.hermanschoenen.nl

Herman Schoenen en Kleding in Den haag verkoopt trendy Bullboxer laarzen

Bullboxer schoenen shoppen bij Herman

Kom snel deze super leuke Bullboxer boots checken in de Herman fashion shop in Den Haag of shop Bullboxer boots online in de Herman webshop. Bestel jij jouw Bullboxer schoenen op werkdagen vóór 16.30 uur? Dan wordt jouw pakket al de volgende dag geleverd, ongeacht of je in Nederland of België woont! Komt dit toch niet goed uit? Kies dan gewoon voor een andere bezorgdag of ga voor een avondlevering. Op deze manier weet je zeker dat je de bezorging van jouw pakket niet mist. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het pakket bij een PostNL ophaalpunt te laten leveren.

Check hier de Bullboxer Festival Shoes!

Herman Schoenen Den haag levert alle Bullboxer damesschoenen in heel Nederland en België